kedd, március 19, 2013

Mindjárt vége ennek is

Végül a mosolygósat választottam.

TÉTEL A FELADATLAPON

E z t i s fogadd el:
van, aki rajongóid
miatt nem szeret.

13 megjegyzés:

tunderelefant írta...

milyen kedves mosolyod van...

eper.panni írta...

hát köszönöm, igyekszem :)

Névtelen írta...

...milyen bárgyú műmosolyod van.

˙d írta...

nincs jobb dolgod, mint hogy engem szapulj non stop? :) komolyan irigyellek, hogy ennyi időd van

fruzsi írta...

Teljesen megértelek, hogy így rá vagy kattanva Pannusra (ja mégse), de bocsi kedves noname nagyszájú, ő az enyém. Amúgy ha unatkozol, szerintem állj a tükör elé.

ómamám...

Névtelen írta...

" Névtelen Névtelen írta...

...milyen bárgyú műmosolyod van."


Üzenném a kedves elkövetőnek, hogy Bravo!!! Ez igen, komolyan gratulálni szeretnék..de tényleg..ekkora mérhetetlenül tiszteletlen hozzászólást még sosem láttam! Mások szapulásával töltöd a szabadidődet?? Na de miért??-kérdem én. Nézz mélyen magadba haver, milyen ember vagy Te? Rossz, meghibbant, vagy csak szimplán elmebeteg? A választ Rád bízom, feltéve ha elért a tudatodig, hogy mit mondtál.
Nem akarok belemenni, hogy minek tartalak Téged, úgy gondolom nem lenne illő itt kitárgyalni. A helyedben erősen elgondolkoznék a szavak helyes és kellő használatán, mert úgy tűnik sajnos valamiért ez a tulajdonságod nem alakult ki. Sajnállak. Anyukádék büszkék lehetnek Rád, bárki is vagy.

Elza írta...

az ilyeneket válasz nélkül kell hagyni, ha adod alájuk a lovat, még nagyobb sz*rjankónak képzelik maguk :)
nem mellesleg isteni a fejlécképed, ez eddig a kedvenc!

szasza. írta...

ha nem lenne igazság abban, amit "Névtelen" írt, akkor nem lennétek így felháborodva. =)

Névtelen írta...

Nem értem, miért kell névtelenül alázni más munkáját...ennyire bajod van a világgal? Vagy az önbizalmaddal van probléma?

Névtelen írta...

Ha valaki azt írja névtelenül, hogy kinyírtam a kutyám meg egy utcasarki kiscsibe vagyok, és esetleg ezen én felháborodok, akkor evidens, hogy ebben is van igazság? Elég unalmas a sok fikázás itt, egyrészt tudom mondani a közhelyet, hogy ha nem tetszik, bandukolj máshova, másrészt valószínű pont egy névtelen ideböffentett véleményétől fog akárki (legyen az blogtulaj vagy egy olvasó) is új életet kezdeni, és gyökeresen máshogy csinálni mindent, mert egy XY-nak nem tetszik. Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? További szép napot arany szentem.

Panni neked pedig hajrá a továbbiakban is, a fejléced újfent 5* :-)
(Ezeket meg hagyd lógni, vagy ha nagy zavar, állítsd be, hogy csak fiókkal lehessen írni.)

eper.panni írta...

Fruzsi: köszönöm! Imádom a nagy szádat! :D Rád mindig számíthatok és ezt nem tudom eléggé meghálálni...

Névtelen2: ez igen!:D Feldobtad a napom! Komolyabban vetted ezt az egészet, mint én! Köszönöm Neked is, hogy kiálltál mellettem!:)Nem vetted rövidre!

Elza: ez így van! Csak kicsit ráuntam már, hogy kapásból a 4. ilyen jellegű kommenttel bombáznak (valószínűleg egyazon személy)
Köszönöm a fejléc-bókot! :)

Szasza: na végre, valaki fel meri vállalni a "nevét" aki aláz(ni próbál)! Ezt már szeretem! Igen, nyilván van abban igazság, hogy bamba műmosolyom van :) Sem más, sem a te kedvedért nem tudom és nem is akarom megváltoztatni az arcberendezésemet :D Nincs jó fotóarcom, ezért nem utálhat senki.

Névtelen No.15637653: én sem értem, de van jobb dolgom is, mint hogy ezen agyaljak. Valószínűleg nem kapott elég figyelmet és ezért engem ostoroz.

Zsóka: igen, nagyon unom már a fikázást. Az építő jellegű kritikát szeretem, de ez sem nem építő jellegű, se nem kritika. Zavarja, hogy a világon vagyok, nem tudom miért :D A környezetemben nem ismerek ilyet, nyilván egy ismeretlen távoli hibátlan modell/festőművész, aki verseskötetet reggelizett! Csak akkor nem tudom, mit félt tőlem vagy irigyel...egyébként egyszer már kifejtettem a véleményem erről, nincs humorom ennek egy külön bejegyzést nyitni, nem érdemel annyit. http://czpannuska.blogspot.hu/2011/10/burkolt-valasz-valaszom-burok.html

Köszönöm, hogy bíztok bennem!
Csak hogy eloszlassam a kételyeket: NEM FOGLALKOZOM AZ ILYENEKKEL! Az utóbbi napjaim kudarcosnak bizonyultak és ez volt a cseresznye a habra...máskülönben otthagytam volna a sunyiba!
Ja és még valami...Fruzsin kívül az egyik kommentelőt sem ismerem, nem én kényszerítettem őket lekötözve a bárgyú mosolyommal, hogy védjenek meg! Meg tudom védeni magam, de fegyvertelenekkel nem szokásom szellemi párbajt vívni...

Részemről az ügy lezártnak tekinthető.
(minden esetre még sosem volt ennyi kommentem, bár nem azok a s*ggnyalós fajták :)

Névtelen írta...

"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."

/Stephen King/

ennyit rólatok. :*

eper.panni írta...

Köszönjük az észrevételt. Egyéb sóhaj?:)