kedd, június 18, 2013

Tanulni kéne

...de minek mikor van ilyen finom dinnyém és még napozni is lehet???


-nem mellesleg eme gif létrehozása volt az egyetlen produktív dolog a napomban.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hogy te milyen tehetséges vagy!
...Ja, nem.

eper.panni írta...

Köszönöm:)
hahaha...ja nem.

Fruzsi írta...

Drága Névte Lenke! Pannus a sarokban sír. Ja, NEM IS, mert épp leszarja a fejed, upsz.

Névtelen2 írta...

Sajnos igazat kell adnom névtelen1nek. El vagy halva, a nagy "tehetségeddel", közbe meg ha kicsit jobban megnézzük a dinnye gifedet látszik, hogy paint-elt a háttere. Biztos megerőltető volt elkészíteni...
A barátnőddel együtt meg ti vagytok a debil és a seggnyalója. Szánalmasak vagytok mindketten. Valaki valamit beszól már úgy felveszi magára ő is mintha olyan marha sok köze lenne hozzá. De ha így ugrotok a témára, valószínűleg érzitek az igazság alapját. Állandóan istenítitek egymást, meg a másik "oltásait", amivel igazából egy óvodásra se lennétek hatással. Gratulálok. Büszkék lehettek magatokra, két gyökér...

eper.panni írta...

Senki nem istenít itt senkit. Főleg nem én magamat. Régi mondás már, de ha nem tetszik, ne nézd. De tényleg ne. Látod, te is méltattad annyira, hogy írj hozzá. Nem a háttér paint, a dinnyét töröltem ki painttal részletenként. Igen, én ilyen primitív vagyok, nem értek a photoshophoz, a program sincs meg. Kb 5 percembe lerült megcsinálni, mégis megérte legalább arra az 1 percre, amég örömet okozott nekem. Nem azért csinálom ezt a blogot, mert muszáj vagy annyira nagy kereslet lenne rá, magamnak írom, és ha ez másoknak tetszik, annak csak örülök. Nézz meg más blogokat, nekem legalább vannak önálló ötleteim, gondolataim. Sajnálom hogy ezek ilyen mélyen bántanak, idegesítenek téged, nyilván nem ismersz engem személyesen, de ha mégis, cáfolj meg, kérlek. Nem érdekem nekem veled kedvesnek lenni, de komolyan ajánlom, válts velem néhány szót, szerintem pozitívat csalódnál. Nem ugrok a témára, csak ha ír valaki, arra nyilván reagálok is. A barátnőmet meg kár bántani, az, hogy kiáll mellettem, nem seggnyalás. Megbecsülöm őt, és örülök hogy van nekem (seggnyalás 2.0 ;). Bírom a kritikát, szóval mondjad nyugodtan, nem megyek a Dunának. Az, hogy valaki így is reagál a dolgaimra, azt nem könyvelem el másként, mint hogy valamit nagyon jól csinálok. És az nem az önistenítés és a seggnyalás. Sajnállak, hogy esetleges irigységedet vagy hibáidat rám vetíted ki, ajánlom, te is állj elő valami egyedivel. Ezzel vége is az önistenítésemnek. Ámen.

Fruzsi írta...

Az a baj, hogy nem tud bántani amit írsz, ugyanis csak üres sértegetés. Csak egyszerűen nem értelek. Nem tudom elképzelni, mi járhat a fejedben, mi késztet arra, hogy leülj és ilyen bántó dolgokat kezdj el irkálni valakinek/valakiknek.
Engedd meg, hogy megkérdezzem: miért vagyok seggnyaló? Tudod ezt barátságnak nevezik, de akkor lehet, hogy nincs benne nagy rutinod. Azt, hogy istenítjük egymást, meg nem tudom mire vélni...mégis ezt honnan veszed? Oltások terén meg éppenséggel magadat írtad le, bár ugye név nélkül köpködni másra az nem szánalmas dolog, nyilván. Ha óvodásokra nem is, de rád úgy tűnik hatással voltunk. (bár lehet azért, mert te nem is óvodás, hanem bölcsis vagy?) És tudod mit? Büszkék vagyunk magunkra, mert tudom, hogy mi nem zaklatnánk senkit. (főleg nem ilyen alpári stílusban) Ja, és igen biztos gyökerek is vagyunk, csak éppen te dobálod itt ránk a szép szókincsedet: debil, seggfej, gyökér. Tükrözi, hogy milyen vagy.

Csak tudnám, mi váltotta ki belőled ezt a nagy "szeretet" felénk. Ráadásul nem is ismersz minket. (hála a jó égnek) Olvass egy könyvet, ha végképp nincs jobb dolgod. Remélem kicsit azért magadba nézel, tudod vannak emberek akik nagyon fogékonyak a netes bántásokra (is), amelynek komoly következményei lehetnek. Ha lehetne a véleményedet ne így nyilvánítsd ki. Légy emberibb kérlek!