szombat, november 08, 2008

23. :O Fruzsi...23!!! xD

Egy újabb uncsi hétvége kellős közepén.
...............................................
Már megint szombat. Na persze nem az, mintha nem lenne jó:D csak csinálni kéne valamit. Nem birok mindig egy helyben ülni, végülis ki tud (a kockákat meg a járásra képtelen emberkéket leszámítva xD na jó ez gonosz volt.) Úgy volt, hogy Fruzsival találkozunk, de msn-en sincs fent és nemtudom felhívjam-e, akar-e találkozni egyáltalán :S
Csütörtökön voltunk végre sulilátogatáson is a Bibóban :) úgy vártuk már. Nagyon jó volt. Coniék óráira is beültünk, pedig elvileg csak a 9.-esekére szabadott volna:D Hát minden esetre remélem, hogy felvesznek, mert nagyon jó suli.^^
Tegnap szerencsésen elszakadt a gitárom húrja(G):'( úgy megijedtem. majdnem sírtam is:( majd szerezni kell valahonnan minnél hamarabb.
Tegnap hegedűm is volt, persze Zsannal megint előbb mentünk (szegénykém még mindig jó beteg) és beszélgettünk egy jót^^ (persze, hogy nem beszéltük ki az embereket(A)^^mi nem olyanok vagyunk...xD) csináltunk megint egy csomó képet szokásunkhoz híven, majd óra után eljöttünk hozzánk, feljöttünk msn-re, és természetesen megint kiszúrtunk 1 szerencsést, akit 1 órán keresztül szórakoztatunk camba vagy mikrofonon keresztül xD (többségében Endi szokott lenni a "kiválasztott", mert őt jól lehet szivatni^^)
.........................................................
Csinálni kéne ma valamit...de mit??? azthiszem kihasználom a telefon rejtett csodáit és felhívom Fruzsit^^ xD :D

na csóóki^^

4 megjegyzés:

Coni írta...

bibólátogatás powa :D várunk jövöre :D

(vadkerten hangszerboltba veszel egy gitárhúrt aztkész :D )

eper.panni írta...

xD:D majd meglátjuk mind2-t:D

Coni írta...

mit meglátod
jösz
mész
aztkész :D

eper.panni írta...

xD mondjuk ja^^
húú.ez jó. itt ülök a suliba gépterembe, összvissz 4-en vagyunk az osztályba, mert a többi Dózsába van xD LoL. na megyek tovább szenvedni még 1 órát x)