vasárnap, szeptember 20, 2009

Mégilyet már.

Mondhatnám, hogy bocsánat. Mondhatnám, hogy sajnálom. Mondhatnám, hogy véletlen volt, azt is,hogy direkt.
Nem írtam semmit. Volt mit pedig. Nem találom magam. Napok óta semmi blogolás...
hát még ilyet...

Tanulok. Belefeledkezem az ember teremtésbe, és hogy a sejtnélküli prokarióták csakis baktériumok lehetnek. Mosolygok egyet magamban, hogy hogyan keveredhettem ilyen helyzetbe.
Nem tudok átkapcsolni suli-üzemmódba. A lelkemben még bőven nyár van.
Másrészt pedig elment a blogírástól a kedvem, mikor a számítástechnika tanárbácsim kifejtette, hogy ez semmire se jó és konkrétan értelmét vesztett agyhalottság.
•Most ismét az jön, hogy próbálom az emlékeket visszapörgetni úgy jó 1-2-3 héttel ezelőttre. Majsanapok. Indul a bakterház. Iskola... Szüreti feszt. Andrisnál alvás. Tanulás. Iskola...Borús időszak. Sírás. Sírás. Elkeseredettség. Öleléshiány. Betegség. Csalódottság. Félelem...Megalkuvás. Megértés. Megbocsájtás. Imádat. 5. hónap...és tanulás.

Próbálom összeszedni magam és a jövőben visszatérni ahhoz az énemhez, mikor még boldogságot jelentett egy jópofa bejegyzést írni. Akár olvassák. Akár nem.

2 megjegyzés:

Coni írta...

najó
kurvára ne érdekeljen hogy a Keller mit mond a blogolásról, mert ilyen téren bekaphatja. nem akarom oltani, de néha elég gáz amit művel... nem kell ám neki hinni....

(azt kellett beírnom szóellenőrzésnél hogy CONIN xD )

eper.panni írta...

:D hmmm
Elég érdekes egy emberke:D (reméljük nem olvassa a blogomat xD) mindig úgy néz ki, mint aki megijedt valamitől. Maci, sárgapizsama, mókuscsalád meg hasonlók... xD