csütörtök, január 28, 2010

22:22

...és most kívánj valamit! -Oké, megvan. Jóestét kívánok!

Bár már nagyon csalogat a pihe-puha meleg ágyikó, még birom szusszal egy ideig. Legalábbis a bejegyzés befejezésének erejéig.
•Helyzetjelentés: egy ultraszuper siketelen, kedvtelen hetet kezdek a hátam mögött hagyni és nem akarom látni többé. Ha meg követni próbál, hát üzenem neki, hogy jó futó vagyok. Még ha nem is nézi ki belőlem... az már más kérdés hogy tuti a lábam alá kerülne valami rejtélyes módon egy rakat kavics, vagy egy hatalmas gödör, ami a testi épségemet kockáztatja.
Ma suli után várostjártam Anival és Endikével. Szemtust meg alapozót vettünk, csupa Endikét foglalkoztató tárgyacskát. Valószínűleg a jövőhét péntek estét Anim hálószobájában töltöm;) xD pizsipartiii. végre. hiányom van csajos estékből...
Holnap hippicsás rockfarsang. Andris gitározik, én meg majd csápolok az elsősorban píííszjelet mutogatván és végig teli torokból fogok énekelni. Nem érdekel, ha hülyének néznek. Most annyira felraknám Endike képét, amin pont a hippiruháját próbálja:D nagyon nagy. Majd ott csinálunk képeket is azok látnak itt napvilágot:)
píísz&♥

Nincsenek megjegyzések: