szerda, május 04, 2011

Szerda

Ebben a felháborító időpontban vetett ki az ágy. Úgy gondolom, megengedhetem magamnak a holnapi botrányos 4 órai indulást tekintve.
A bőröndöm ott hever a sarokban, az szobám legkülönösebb szegletei tele haszontalan szuperfontos aprósággal, ami létemet fedezi 1 teljes hétig. Nem érzek egetrengető hajlandóságot a kettő összeboronálására.
Az esti mizéria végterméke egy bazinagy ökörségnek a négyzete álom lett. Nagyon rossz volt. Takaró a földön. én félig kivetve az ágyból, a párnám meg a szoba közepén. Megszállt az ördög. Vagy megszálltam az ördögöt.
Az ilyen félefajta időjárás meg az őrületbekerget. Most van a "minden mindegy, semmi sem jó" időszak. És a legfrusztrálóbb az egész helyzetben, hogy egyetlen apróság kéne ahhoz, hogy ez az egész depis massza a visszájára forduljon. Már csak 9-et kell aludni. És megígérem hogy nem lépek be különböző szektákba kecskéket gyilkolászni. Csokiáldozó klubba viszont szívesen belépnék, nagyon hiányom van. Érzem hogy emelkedik a csokikeringésemben a vérszint.

Nincsenek megjegyzések: