kedd, április 23, 2013

Bögrenapló

A bögre-koncepcióimat folytatva itt egy újabb átalakított alany.
Régóta keresek egy ilyen kis naplót. Télen láttam, de akkor lusta és csóró voltam ahhoz, hogy megvegyem, de meg is bántam, mert csak 3 hete tudtam egy ilyet beszerezni. Bár csúnya, sötétzöld és kígyóbőr mintás volt, nem érdekelt, mert átalakításra szántam. Műbőr, fonál és egy nagy adag képzelet segítségével ez született meg:



...beértünk a finishbe.

5 megjegyzés:

zombiecanfly írta...

kinek adjam el a lelkem azért, hogy nekem is legyen egy ilyen csodacukiságom? :):D

Névtelen írta...

nagyon aranyos lett, szuper ötlet volt! :)
régebb óta követem a blogod, nagyon tetszik, csak eddig nem igazán jelentkeztem:D bocsi
ez az új név nagyon bejön, olyan pannis.
a kérdésem pedig, ami már régebb óta foglalkoztat: mivel rajzolod általában ezeket a hipercuki dolgokat (pl a fejléckép)? :)

˙d írta...

Zombiecanfly, figyelj, nem kérek lelket cserébe, tudunk üzletelni, ha van kedved :D szívesen csinálok neked ilyen kis borítót, ha szabadidőm engedi! ;)

Köszönöm szépen, aranyos vagy! Én is nagyon imádom, néha csak úgy előveszem nézegetni:D A névválasztásos-visszajelzést is köszönöm, régóta akartam már valami frappánsabbat, hozzám illőbbet kitalálni!:) A fejlécem tűfilccel, ceruzával és vízfestékkel készült :) Mostanában rászoktam erre a hiperszuper vékony fekete tűfilcre, de egyébként mindenfélét használok. Be akarok ruházni a közeljövőben valami tusra vagy komolyabb tollra, de addig ezekkel is boldogan elvagyok!:)

Fleur írta...

úúúúú de nagyon jó, én is akarok :D (ilyen kreatív és ügyes lenni :) )

˙d írta...

<3 aranyos vagy, köszönöm! :))) :*