péntek, július 10, 2009

Pannusszülinap Nap

....................................
Tééényleg 15 lettem! Tejóég. :) Fogjuk fel úgy inkább hogy...
14 éves és 365 napos:D sokkal jobban hangzik.
Délelőtt bicajra pattantam Endikével a strand felé nagyiramban. Pár perc múlva megérkezett Zsan is. Hugicája csinált nekem két irtójó, édi rajzot:) Majd jött a busz is, mely ünnepélyes, kiváltságos hangulatban szállította hozzánk Andrist és Conit:) Megrohamoztuk a kasszát, ahol a fiúk 13 évesnek kiadva magukat párszáz forinttal olcsóbb jegyre tettek szert:P Nekem van varázskártyám, amivel ingyen mehetek be.
Lecuccoltunk, Zsannal negyed óra alatt átöltöztünk, majd megtámadtuk a medencéket. Fasza idő volt szerencsére. Pont pannusos:) Csúszdáztunk is egy párat, amit ballagásom óta nem tettem. Voltam már ugyan strandon, de nem volt hasonlóan dilis társam, aki végigjárta volna velem az összeset.
Előző nap Zsani jött el hozzám, megünnepeltük kettesben a szülinapomat egy kis south park maratonnal, 2 pizzával, egy egész tábla csokival, rengetek szénsavas löttyel meg soksok röhögéssel:) Akkor ért haza Balcsiról, és hozott nekem karkötőt meg egy köteg gumicukrot.
Endike hozott nekem reggel sok mini étcsokit^^
Concsitól kaptam egy olyan májer sapeszt, amiben le vagyok fényképezve vele:P
Andristól meg strand után a pizzázóbanO.o ...kaptam 20 db Stabilo csupaszínes tollat, amit anno ellopott az a debil gyerek. És öcsém...ennyi csokit még soha életemben nem kaptam O.o Annyira köszönöm...
...bár mindenkinek megmondtam, hogy ne merjenek hozni semmit, csak magukat, mert nekem az is bőven elég:) de hát mondhatsz ezeknek bármit:P Imádlak titeket:)

Ezen kívül még köszönöm mindnekinek, aki gondolt rám, szánt rám pár percet, hogy írjon egy-két sort, vagy dobjon egy jópofa sms-t:) Jól esett tőletek, még azoktól is, akiktől nem vártam volna. És rosszul...akiktől elvártam volna:/ ...és csesztek rám.

Hétfőn mi is indulunk Balcsira, pontosabban Balatonalmádira 5 napra. Már voltunk ott 2x, nagyonjó hely. Egy kempingben találtam ilyen bigyósátrat, amiben minden van:) És találjátok ki, ki jön velünk^^ ajj...olyan jó, hogy Andris is jöhet:) Tök boldog vagyok. Legalább nem unom szét a fejem. Ha meg már őt is meguntam, vettem színes madzagokat, hogy karkötőket tudjak csinálgatni xD.Nóriék is leugranak majd 1-2 napra talán és együtt napozunk meg etetjük a redvás hattyúkat^^ xD Majd előtte írok még egy gyors elköszönésszerű, "érd be egyhétig ezzel" bejegyzést.

5 megjegyzés:

Coni írta...

hát csak annyit tudok hozzáfűzni hogy boldog szülinapot de ez túl sablonos ugyhogy inkább nem :D

eper.panni írta...

xDDD köszi Coni. Ezis közönséges, szóval inkább nem...

Endi írta...

De már az is közönséges hogy azt írjátok hogy közönséges és mégis leírjátok, de ez is közönséges ezért nem írom le...

De mégis leírom hogy én is közönségesen közönséges legyek.
:D

eper.panni írta...

ajjmá de szánalmasan sablonos vagy Endike. Túl megszokott és unalmas...tök közönséges. szóval. ne közönségesítsd itt a levegőt, oks? xD

Endi írta...

az volt a lényeg :P