péntek, július 31, 2009

Élek...

..még mindig itt vagyok:) és írok. Nyugalom, most se sokat. Csak épp annyit, hogy ha egy szép napon visszaolvasok, visszatérjenek a lelki szemeim elé az elmúlt időszak színes képei. Nomeg, hogy tájékozódjatok mindennapjaim történéseiről.
Nos. Voltam egyik pénteken a Szegedi Szabadtéri Játékokon:) A Turandot-ot néztük meg és valami fergeteges volt. Éjjel fél2-kor értünk haza. Köszönjük még1x hegedűtanci:) Elkezdődtek a színdarabos próbák is, amiben Zsannal hegedülünk:) Jó kis társaság, közvetlenek velünk meg hasonlók. Volt itt Zsan párszor. Elmentünk pizzázni, lekajálta magát, hazajöttünk hozzánk és levetette a fölsőjét. Aztán követtem énis, hogy ne legyen kisebbségi komplexusa szegénynek xD Meg hogy ne süljek agyon a 36 fokba...készültek akkor érdekes képek.
Andris is eljött kedden és sütöttünk muffint:) mondtam is neki, hogy lehet csak a sütikéim miatt kellek...meglesed a receptet, aztán meg jól lelépsz... *:)
Végülis jól együttműködtünk a sütögetésben. Én csináltam az egészet, őmeg belemerült a tv-be.
Másnap Andris, én, Zsan meg Zolinka lebuszoztunk Szegedre mozizni:) Harry Pottert néztük xD Háát...Zsannal egymás mellett ültünk és vigigröhögtük az egészet xD Andrisnak meg pakoltam a szájába a kukoricát.
Mikor hazajöttünk, rögtön szaladtunk Zsannal egy újabb próbára.
Ma meg Orsiztam egész délután. Vettünk 1-2 cuccot, amivel elművészkedek egy ideig és csillapítom végeláthatatlan kerativitásom- mint pl. színes gombok, fonalak, gyöngyök, fülbevalóbigyó, filcanyagok..stb- Most pedig azon agyalok, hogy mitévő legyek. Hogyértem ezt?


Tehát. Nővérem köztudottan babát vár, aminek abszolúte örülök:) Szeretnék már nagynéni lenni nagyon xD És nyaralás közben jött a telefonhívás, hogy LiluDori leeesz(lány) El is kezdtem firkálgatni a nagyméretű vázlatfüzetembe, mivel én lettem megbízva a babaszoba megtervezésével és kifestésével. Majd' kiugrottam a bőrömből.

Mikor szerdán szegeden szenvedtünk a többiekkel az egyik cukipici ruhabótba, ahol Andris neonzöld kabátokat, mi meg Zsannal egyberucikat próbálgattunk, jött a telefonhívás, hogy...
időközben meggondolta magát a baba, és mégiscsak a fiúk táborába áll. Persze, én megmondta, hogy nekem mind1 milyen nemű, ugyanúgy szeretni fogom:)Csak most gondoljunk bele...mitfessek a szobájába??? Oké. Gondolom szerinted is bolhát csinálok az elefántból és ez legyen a legkisebb problémám...hát. Komolyan mondom, nemtudom mitévő legyek. Tisztára beleéltem magam, hogy kislány lesz és én leszek a kedvenc nagynénikéje, aki mindig elviszi valami klassz helyre és imád velem lenni. És most kapok egy rosszcsont kisfiút, aki ovis korában utálni fogja a lányokat, nyújtogatja a nyelvét és...oké:D ez inkább ne következzen be. Bízom nővérkémben, hogy rendes nevelésben fogja részesíteni a kis manót. Bár Babót elnézve...:D Bocs Nóri^^
Azért mégiscsak jobb lenne, ha most a baba mégis arra a következtetésre jutna, hogy lánynak lenni igenis viccesebb dolog...*:)

4 megjegyzés:

Coni írta...

áá sztem az unokaöcsinek is örülni fogsz :D de mi lesz ha meglátod a kukiját? :O

eper.panni írta...

elkezdek beszélni hozzá...xD

Coni írta...

a kukijához? :DDD

eper.panni írta...

lehetséges xD