péntek, szeptember 17, 2010

P-én

Van egy lány. Nevezzük P-nek. P nagyon elvarázsolt és gyakorta nem tűnik fel neki, ha köszönnek az utcán, sőt ő olyanokra hajlamos ráköszönni, akiket nem is ismer. Elnézést kér, mivel rossz a szeme. De, van szemüvege. Nem szereti.
P imád festeni. Annyi baj van most, hogy P festett képeket, de nem rakhatja ki a blogjába, mivel P-nek hamarosan lesz egy kiállítása az iskolában és nem akarja lelőni a poént. Ennek ellenére P mégis rakott ki képet fejlécbe. P türelmetlen és kapkodós. P reméli, örömet okoz majd a képeivel:)
P meghatározhatatlan. Sokaktól kérte már, hogy definiálják, de senkinek sem sikerült igazából. P nyitott, mégis tele van titkokkal és megválaszolatlan kérdésekkel. Tehát P nagyon rejtélyes és olyan titkokat őriz, amikről kevesen tudnak. P-nek kevés igaz barátja van. És már azokban is kételkedik. P ha szomorú, mindig fest és sosem akkor sír, mikor a legalkalmasabb lenne az időpont. P leginkább a nevetéstől szeret sírni.
P nem szereti, hogy előbb van a P mint az R, és véletlen neki küldenek sms-t, amit nemigazán szeretett volna kapni. Lehet nem is véletlen volt. De akkorsem szerette volna megkapni.
P szeret segíteni, hallgat, amég csak tud, de ha betelik nála az a bizonyos, akkor nem áll jót magáért. P-t sokan átvágták már. Mert P naiv. És inkább csalódik, minthogy unalmasan éldegélje mindennapjait. P nagyon sokat tűr.
P csak egyet nem tud elviselni: ha hülyének nézik.

Nincsenek megjegyzések: